Kilis Yaşar Aktürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0(348)8143435
WEB https://yasarakturkmtal.meb.k12.tr
Adres : EKREM ÇETİN MAH. VALİ GÜNER ÖZMEN BUL. NO: 7A MERKEZ / KİLİS
VİZYON : ÇEVRESİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ, ÇAĞIN DEĞERLERİNİ KAVRAYAN, BİLGİ TOPLUMUN İNSANLARININ YETİŞTİĞİ; KARŞILIKLI SAYGI, GÜVEN VE İŞBİRLİĞİNE DAYALI SÜREKLİ BİR GELİŞME İÇEİSİNE GİREN, YEREL VE ULUSAL BAŞARILARIN ELDE EDİLDİĞİ MODEL BİR OKUL OLMAK.
MİSYON : Öğrencilerin Türk vatandaşlarının ve Türk toplumunun, refah ve mutluluğunu Milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi sosyal ve kültürel kalkınmayı desteklemek, hızlandırmak ve nihayet Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı yapmak için Otelcilik ve Turizm konusunda ara insan gücünü yetiştirmek ve yüksek öğrenime hazırlamaktır.
BAŞARILAR : okulumuz öğrencilerinin spor müsabakalarında; kros il birinciliği ve ikinciliği satranç il müsabakalarında il birinciliği ve ikinciliği Halk oyunları yarışmalarında değişik dereceleri bulunmaktadır.

Otel Odası :1
Öğretim Şekli :normal
Saatler : 8.00 16.10
Yabancı Dil :
Isınma : kalorifer
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Okulumuz önünden geçen belediye otobüsleri ile şehir merkezine ulaşım çok kolaydır.
Yerleşim Yeri : Kilis Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :